Hvordan man vælger en perfekt festkjole – 3 vigtige tips

Har du lige fået en invitation til en fest eller en funktion, og ved ikke, hvad du skal have på den dag? Jeg ved, at det kan være en hovedpine for nogle af jer, men sandheden er at vælge den rigtige festkjoler til en fest, behøver ikke at være svært. Festkjole er gode til både uformelle og formelle arrangementer. Du vil gerne finde en kjole der passer dig godt, så her er et par tips, jeg vil dele med dig om, hvordan du kan finde den perfekte kjole til den særlige lejlighed.

1. Vælg din stil

Du skal først vide din figur, har du slanke og lange ben? Korte højtaljede? Du ser, festkjole kommer i forskellige stilarter, farver og materialer. Nogle mister, flyder og længe mens andre er tætte. Du skal finde en, der passer til din figur. Så du vil måske prøve nogle få stilarter og derefter bestemme, hvilken der passer dig mere.

Festkjoler

2. Enkel eller prangende?

Den næste ting at overveje er, om du foretrækker din kjole at være enkel eller razzle-blænding. Der er festkjole med mange farver og nogle med skinnende stof også. Disse er mere iøjnefaldende. Mens andre kun har en eller to farver, som er enkle. Nu bare fordi det er simpelt, betyder det ikke, at det ikke er elegant. Men alt afhænger af din smag. Jeg vil for eksempel foretrække simple kjoler, men det er bare min egen personlige præference.

3. Tilbehør

Glem aldrig at bære tilbehør med dine festkjole. I modsætning til andre outfits fungerer festkjole godt med tilbehør. Vælg smykker (halskæde, armbånd, øreringe), sko, taske, der passer til din kjole.

Der har du det, 3 enkle tips, der hjælper dig med at finde den perfekte kjole til den særlige begivenhed.

Vil du lære mere?

Klik på www.missydresses.dk for mere information om festkjole