Den mystique af Fendi håndtaske

Hvad tænker du på, når du hører navnet Fendi? Mode? Kvalitet? Tidløs Elegance? Langt anerkendt som trend setter i verden af high fashion, symboliserer Fendi den højeste kvalitet i håndværk, omhyggelig opmærksomhed på detaljer og kun den mest fashionable af tøj og tilbehør.

Baguetten er mest anerkendt og eftertragtet Fendi håndtaske. Vintage Baguette er en Fendi håndtaske, der er en del af popkulturen i 1990’erne, menes af nogle at være en kultobjekt og ses af andre som et status symbol. Men du ser Fendi Baguette, du skal acceptere, at det er et velkendt ikon inden for designer tilbehør.

Fendi Håndtaske

En del af appellen fra Fendi Baguette ligger med sin store enkelhed. Den korte skulderrem var et unikt og revolutionerende design på det tidspunkt, hvor Fendi Baguette blev bragt på markedet, og navnet er så passende for Fendi håndtasken bæres. Foreningen mellem at transportere håndtasken under den ene arm til den måde, hvorpå franskerne har tendens til at bære deres brød baguettebrød indebærer både elegance og komedie.

Selv om baguetten kan være den mest anerkendte Fendi håndtasker, har Fendi en omfattende og forskelligartet serie af designer håndtasker. Der er mere end 100 tasker til rådighed i den nuværende Fendi håndtaske linje, og de spænder i pris fra $ 175 til mere end $ 1.000.

Den billigste Fendi håndtaske er Zucca Brown Handbag, som både er enkel og praktisk. Detailprisen på denne taske er $ 450, men den kan regelmæssigt findes på diskonteringsrenten på $ 175. Selv om denne Fend håndtaske ligger i den lave ende af Fendi prisspektret, er det en høj kvalitet håndtaske lavet med det fremragende håndværk, som Fendi er kendt for.

På den anden yderste af prisklassen ligger Fendi designer FF monogram lærred shearling trim designer pung. Denne Fendi håndtaske koster mere end $ 1.000, og er lavet af en kombination af det højeste læder med FF monogram lærred og har indgraveret hardware. Yderligere funktioner inkluderer en fuld indvendig foring med lomme.

Der findes mange andre Fendi håndtasker mellem disse to ekstremer af prisspektret. Når du beslutter dig for at investere i en Fendi håndtaske, vil du købe en overlegen kvalitet og meget fashionabel elegant håndtaske, der sandsynligvis varer i livet.