Vælge en kjole med lethed, der vil smigre enhver figur

Det er den årstid igen, hvor kvinder vil flockes til butikkerne, både online og offline for at finde kvinders gallakjoler, der vil imponere og smigre dem. Det kan være vanskeligt at finde en eller flere kjoler, der er alsidige og sjove såvel som komfortable.

Kvinder kommer i alle former og størrelser, hver smukke på deres egen måde. Ved at følge nogle få enkle regler kan enhver kvinde vise sine aktiver og føle sig som et hit på de utallige feriepartier, hun vil deltage i 2017.

Alle kvinder ved, at en stor passende kjole er uvurderlig. Det kanaliserer skønhed, selvtillid og stil alt sammen. Når hun ved, hvilken kropstype hun har, er resten ganske let.

Kjoler

De grundlæggende kropstyper

Æble, banan, pære og timeglas er de fire figurer, som de fleste kvinder falder ind i. Her er en beskrivelse af de fire, der hjælper med at bedre finde ud af hvilken som er tættest på hendes form og gøre det lettere for hende at shoppe til kvinders festkjole. Selv om der er variationer i disse figurer, falder de fleste kvinder i nærheden af den ene eller den anden.

Apple – æbleformen er som et bogstav “V”, hvor den øvre del af kroppen er større end den nederste. En æbleformet kvinde har smalle hofter med relativt bredere skuldre, slanke ben og en større midsektion og bryst.

Banan – Det bananformede legeme kan beskrives bedst som en rektangulær form. Taljen er mindre end ni inches mindre end hofterne og brystet. Dette skaber et næsten proportionerligt udseende gennem torsoen.

Pære – Pæreformen er et opadrettet æble eller en opadvendt trekant. Hefterne er meget større såvel som bagenden og lårene, og hun har et mindre bryst.

Timeglas – Timeglasfiguren er kendetegnet ved, at hofter og bryst er næsten samme størrelse og taljen er meget mindre.

Kjole

Valg af en kjole

Søgen efter ideelle kvinders festkjole kan nu begynde! Så længe shopper holder fast i disse grundlæggende retningslinjer, har de en meget lettere tid på at handle og være tilfreds med resultatet.

Apple – Empire waist dress er det perfekte valg til at trække opmærksomheden væk fra maven. Også en god mulighed er noget, der har detaljer fokuseret på brystet eller taljen.

Banan – Den perfekte kvinders festkjole til bananformet krop er stram og formfitting. De understreger den elegante fysik, de har fordele fra enhver kjole, der har udsmykninger eller gør opmærksom på deres tynde talje og forringer fra bagenden og brystet. På denne måde kan de undgå at se “drengelig”.

Pære – Der er mange kjoleformater, der arbejder for den pæreformede kvinde. De bør vælge kvinders festkjole, der inkluderer A-line, halter, wraps, lange og flydende udseende og stropløs detaljer. På denne måde kommer opmærksomheden på den lille overkrop.

Timeglas – Den ruchede talje er en god mulighed for timeglasskroppen, da den gør opmærksom på den lille talje. Sashes, beaded waists, sweetheart necklines og side-slitted nederdele er alle gode muligheder. Kvinders dobbeltglasskvinder behøver ikke skjule under mørke farver. De bør spille deres kurvede figurer og ikke være bange for at vise en lille hud.

Kvinder der køber på kjoler, der passer til deres kropstype, vil altid se fantastiske ud, uanset deres form eller størrelse. Når de husker disse tips til shopping for kvinders aftenkjoler, har de masser af succes.

Brug af de ovennævnte tips vil få hende til at føle sig trygge med lethed. Hun bør også overveje skræddersyning til den perfekte pasform, uanset hvor meget kostet koster eller hvor hun finder det. Parret med et stort sæt hæle og nogle udsagnsmykker bliver hun klar til noget.